1- در يك نرمافزار دفترچه تلفن میتوان به محض دريافت تماس و قبل از برداشتن گوشی، مشخصات تماس گيرنده شامل نام، تلفنها، آدرس و ساير مشخصات ثبت شده براي وی را مشاهده نمود.
2- در يك نرمافزار رستوران با استفاده از اين سيستم ديگر نيازی به دريافت كارت اشتراك و به خاطر سپاري كد اشتراك توسط مشتري نيست، زيرا هر زمان مشتري تماس بگيرد از روي شماره تلفن شناسايی شده و میتوان برای وی سفارشی ثبت نمود.
3- در يك نرمافزار آژانس (تاكسي تلفني) نيز مشتريان نياز به دريافت كارت اشتراك نداشته و به محض تماس شناسايی شده و نيازی به پرسيدن آدرس آنها توسط اپراتور نميباشد، ضمناً اگر يك مشتری چندين آدرس داشته باشد از جمله محل كار، منزل و غيره، توسط همين سيستم میتوان از روي تلفن محل آدرس وی را شناسايي نمود.
4- بعضي از دستگاههای کالر آیدی قابليت شناسايی شمارههای گرفته شده توسط خود شما يا تماسگيرنده، پس از برقراری تماس را نيز دارند كه از اين امكان میتوان جهت نوشتن نرمافزارهای تلفن گويا مثل تلفنباكها و … استفاده نمود.
همانطور كه میدانيد مودمها نيز میتوانند کالر آیدی را دريافت نمايند اما به دلايل زير كمتر از مودم جهت دريافت شماره استفاده میشود.
1- با وجود اينكه اكثر مودمها به صورت سخت افزاری از کالر آیدی پشتيبانی میكنند، اما در 95 درصد موارد، سيستم سختافزاری آنها با سيستم مخابرات ايران سازگار نيست و نمیتوانند شماره را دريافت كنند، حتي بعضی از مودمها با برخی از مراكز مخابراتی كار میكنند و با برخی ديگر نمیتوانند به درستی كار كنند.
2- هر مودم قابليت اتصال به تنها يك خط تلفن را دارد و نصب چند مودم بر روی يك كامپيوتر نيز علاوه بر محدوديت شكاف خالي روی مادربرد، از نظر نصب درايور نيز ممكن است مشكلساز باشد و دو مودم يكسان نتوانند بر روي يك كامپيوتر نصب شوند، اين مشكلات به خصوص در مورد نوتبوكها بسيار نمايان است.
3- برای نصب مودم داخل كامپيوتر نياز به باز نمودن كيس و پس از آن نيز نياز به نصب درايور میباشد كه از عهده كاربران معمولی خارج بوده و در بعضی مكانها مثلا مراكز مهم دولتي و … چنين كاری در عمل امكانپذير نيست.
4- بعضي از دستگاههای کالر آیدی در مواردی كه دستگاهی غير از كامپيوتر نيز بخواهد شماره را دريافت و پردازش نمايد قابل استفاده هستند ولي مودم چنين قابليتي ندارد.